Pasfoto Groningen | 200m van het Gemeentehuis! (2024)

Pasfoto Groningen - natuurlijk bij Foto Sipkes! Omdat je pasfoto’s wilt laten maken door iemand met écht veel kennis van fotografie. Immers: hij staat wel 5 jaar of 10 jaar op je identificatiebewijs, paspoort, rijbewijs of ov-kaart. Dan is het mooi meegenomen als je ook goed op de foto staat.

Voor pasfoto kunt u gewoon binnen lopen of een afspraak maken door hier te klikken

Pasfoto Groningen | 200m van het Gemeentehuis! (1)

Bij ons ben je verzekerd van een prachtige foto die een paar jaar vooruit kan. Je kunt zelfs nog even je haar doen in de winkel! Onze collega’s geven je graag advies. Of je nu je Pasfotos in Groningen wilt laten maken of ergens anders: wij adviseren je om even langs te komen voor een praatje. Binnen 10 minuten hebben wij alles voor je geregeld en de pasfoto’s kun je zo meenemen. En dat allemaal voor maar € 11,99. Kom naar Foto Sipkes en maak je Pasfoto Groningen vandaag nog!

>> ROUTEBESCHRIJVING NAAR FOTO SIPKES <<

Pasfoto maken Groningen

Pasfoto Groningen in de buurt - slechts 200 meter van het Gemeentehuis vindt u Foto Sipkes aan de Poelestraat 19. Veel mensen weten niet dat je voor deze dienst je pasfoto’s hier kunt laten maken, ontwikkelen, bijdrukken, noem het maar op. Wij zijn specialisten op het gebied van fotografie en kunnen in 5 minuten de beste pasfoto maken.


Pasfoto Groningen | 200m van het Gemeentehuis! (2)

Pasfoto Groningen | 200m van het Gemeentehuis! (3)

Pasfoto Groningen | 200m van het Gemeentehuis! (4)

Op nog geen 5 minuten loopafstand van de Martinitoren vindt u tevens de beste service wanneer het gaat over een pasfoto maken. Wij hebben natuurlijk een spiegel hangen, zo kun je er van verzekerd zijn dat je haar goed zit voor de foto. Ook kun je als klant altijd meekijken met de foto’s. Zo kun je zelf kiezen welke jij de mooiste vindt! Wel zo handig, vinden wij. Natuurlijk moet je wel voldoen aan een bepaald aantal regels wanneer het aankomt op pasfoto’s groningen. Ook daarom kunnen zij je begeleiden in het navolgen van deze regels en het kiezen van de beste pasfoto.

Meer informatie over het digitaal verlengen van uw rijbewijs KLIK HIER

Formaten en Landen

Bent u hier tijdelijk en heeft u een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld een buitenlands legitimatiebewijs of paspoort, een visum, verblijfsvergunning of een ander officieel document? Ook dan moet u bij Foto Sipkes zijn. Wij drukken uw pasfoto’s in alle formaten, kleuren en weten precies welke regels te volgen. Ons systeem (ID Photo’s Pro) ondersteunt pasfoto’s voor meer 250 landen, onze medewerkers kunnen u altijd assisteren. Kom eens langs en leg de situatie voor. U kunt ook contact met ons opnemen via de website!

ID Garantie voor Pasfoto’s

Foto Sipkes maakt pasfoto’s met een speciale ID garantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de foto (qua kwaliteit, regels, belichting etc.) altijd geaccepteerd wordt door de aangewezen instantie. Is er toch een probleem, bent u niet tevreden of wordt uw foto afgekeurd? Niet getreurd! Bij Foto Sipkes krijgt u kosteloos een nieuwe set foto’s als u langskomt in onze winkel. Samen bekijken we wat er veranderd moet worden en maken wij uw nieuwe pasfoto!

Pasfoto’s Baby’s en Kinderen

Natuurlijk maakt Foto Sipkes ook pasfoto’s voor baby’s en jonge kinderen! De prijs hiervan is hetzelfde als voor volwassenen. Echter vertellen wij er wel bij dat deze handelingen gemiddeld 2 tot 3 keer langer duren dan bij een volwassene! Daarnaast moeten de foto’s voldoen aan bepaalde eisen. Wist u bijvoorbeeld dat uw baby verplicht is een eigen paspoort of identiteitsbewijs te hebben wanneer landsgrenzen worden overgestoken? Vroeger werden jonge kinderen opgenomen in het paspoort van de ouders, dat mag nu niet meer.

Service en Prijzen

Dus, moet u een afspraak maken om een pasfoto Groningen te laten maken? Nee, integendeel. U kunt gewoon binnenlopen en gaan zitten, als u aan de beurt bent kost het gemiddeld ongeveer 5 minuten om een pasfoto te maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de persoon. Als u 1 setje foto’s wilt, betaalt u €11,99. Wilt u een tweede set mee? Dat kan voor de helft van de prijs. Raadpleeg de tabel om een overzicht van de kosten te zien. Helaas kunnen wij niet online pasfoto’s uitprinten, verzenden of ontvangen omdat wij dan in strijd zijn met de AVG wetgeving. Voor de beste pasfoto Groningen komt u langs in de winkel bij Foto Sipkes. Wanneer u de bestanden liever (ook) digitaal wilt gebruiken, dient u een eigen USB stick mee te nemen.

Product:Prijs:
Set 8 x Pasfoto’s€ 11,99
Visum of afwijkende maat€ 14,99
RDW online + 8x pasfoto's€ 16,99
Pasfoto Groningen | 200m van het Gemeentehuis! (2024)

FAQs

Pasfoto Groningen | 200m van het Gemeentehuis!? ›

Pasfoto Groningen in de buurt - slechts 200 meter van het Gemeentehuis vindt u Foto Sipkes aan de Poelestraat 19. Veel mensen weten niet dat je voor deze dienst je pasfoto's hier kunt laten maken, ontwikkelen, bijdrukken, noem het maar op.

Kan je pasfoto maken in gemeentehuis? ›

Pasfoto's in het gemeentehuis maken

Als u een pasfoto nodig heeft, kan u die ook in het gemeentehuis laten maken in de pasfotocabine.

Waar kan ik pasfoto laten maken voor rijbewijs? ›

Je kunt geen pasfoto gebruiken die je al hebt. Neem je huidige rijbewijs (of rijbewijsnummer) mee. Je vindt een erkende fotograaf of fotocabine met de RDW-locatiewijzer; De fotograaf verstuurt je pasfoto en handtekening (voor op je nieuwe rijbewijs) beveiligd en digitaal naar ons toe.

Waar kan je een pasfoto maken? ›

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Ruim 300 Primera winkels zijn voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al je officiële documenten.

Wat kost een pasfoto maken bij Primera? ›

Deze winkel wordt door 79 gebruikers met gemiddeld 4,1 van 5 sterren beoordeeld. Je betaalt bij Primera Strijp €9,95 voor 6 pasfoto's, dat is €1,66 per pasfoto.

Hoeveel kost het om een pasfoto te maken? ›

Gemiddeld vragen fotografen voor 4 pasfoto's tussen de €12,50 en €17,50. Voor extra pasfoto's rekenen ze vaak €2,50 per set van 2 extra foto's. Het is belangrijk om te weten dat sommige fotografen geen pasfoto's maken van kinderen onder de 5 jaar of hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Hoeveel pasfoto's heb je nodig voor een paspoort? ›

Al je Nederlandse en buitenlandse identiteitsbewijzen en paspoorten, ook als ze niet meer geldig zijn. 1 pasfoto in kleur. Deze pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Bekijk de eisen die aan de foto gesteld worden op rijksoverheid.nl .

Heb je een nieuwe pasfoto nodig voor rijbewijs? ›

Je hoeft geen pasfoto mee te brengen: op je rijbewijs wordt de foto van je identiteitskaart gebruikt. Wil je op je rijbewijs een andere foto dan deze op je identiteitskaart, breng dan een recente pasfoto (maximaal 6 maanden oud) mee die voldoet aan de voorwaarden voor pasfoto's.

Hoeveel Pasfotos heb je nodig om je rijbewijs te verlengen? ›

Bij je eerste rijbewijs: je geldige identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart); Bij verlenging: je huidige rijbewijs. 1 pasfoto in kleur. LET OP: pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden.

Hoe Recent moet een pasfoto zijn voor rijbewijs? ›

pasfoto is maximaal 6 maanden oud op het moment van het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Hoe maak je een pasfoto met je telefoon? ›

Met de pasfoto-app voor Android kunt u uw nieuwe ID-foto maken met uw Android-smartphone. De biometrische pasfoto kan eenvoudig worden aangepast aan de officiële vereisten met behulp van een ingebracht pasfotomasker. De app geeft je de mogelijkheid om je pasfoto met vrienden af te drukken, op te slaan of te delen.

Wat mag je niet dragen op een pasfoto? ›

Welke kleding kan ik het beste aan? De pasfoto wordt gemaakt tegen een witte achtergrond. Vermijd daarom het dragen van witte kleding, anders krijg je een zwevend hoofd op je officiële document! Ook felle neonkleuren moeten vermeden worden, omdat ze hetzelfde effect kunnen hebben.

Hoe kan ik met Iphone een pasfoto maken? ›

Een pasfoto maken met je iphone was nog nooit zo simpel! Nu kan je met PhotoAiD je pasfoto's online maken in slechts 3 seconden. Onze pasfoto app werkt net zoals een online pasfotohokje - met behulp van kunstmatige intelligentie zetten we je foto om tot een biometrische pasfoto.

Waar goedkoop pasfoto maken? ›

  • De fotograaf – vanaf € 15. Je kan langsgaan bij een fotograaf. ...
  • Een fotohokje – ongeveer € 6 tot € 10. Een andere mogelijkheid is het welbekende fotohokje. ...
  • Pasfoto online – € 6,95. De laatste en misschien wel de meest goedkope en de meest efficiënte manier voor een pasfoto is deze gewoon thuis te produceren.
Jan 14, 2024

Wat kost pasfoto maken Bruna? ›

De kosten voor een set van 6 pasfoto's die voldoen aan de kwaliteitseisen voor alle officiële documenten zijn € 12,50. Tevens kunt u bij ons direct uw pasfoto door laten sturen naar het RDW voor het verlengen van uw rijbewijs deze wordt dan ook door het RDW direct gecontroleerd.

Is pasfoto met of zonder bril? ›

Iemand die een bril draagt, mag deze ophouden bij een officiële pasfoto. Dit geeft immers een getrouwe weergave van hoe de persoon eruitziet. Toch moet er speciale aandacht besteed worden bij brillen op een pasfoto. Zo moet ervoor gezorgd worden dat de ogen volledig zichtbaar zijn.

Kan je pasfoto maken in gemeentehuis Waregem? ›

Bij de dienst burgerzaken (ingang sociaal huis) kunnen inwoners -op afspraak- voor de aanvraag van hun documenten ter plaatse gebruik maken de pasfotocabine. Het nemen van pasfoto's is inbegrepen in de tijd.

Kun je je eigen pasfoto maken? ›

Tijdens het maken van de foto mag je je hoofd niet schuin houden. Je hoofd moet ook in het midden van de foto staan. En er moet voldoende ruimte om je hoofd zitten met een neutrale achtergrond. Let er dus op dat je niet voor het bloemetjesbehang gaat staan als je een pasfoto van jezelf maakt!

Top Articles
Craigs List Sioux City
HK P2000: The Gun That Served Me Well for 3 Years
Spasa Parish
The Machine 2023 Showtimes Near Habersham Hills Cinemas
Gilbert Public Schools Infinite Campus
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Finger Lakes 1 Police Beat
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Havasu Lake residents boiling over water quality as EPA assumes oversight
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Cyclefish 2023
Truist Bank Open Saturday
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
Experience the Convenience of Po Box 790010 St Louis Mo
modelo julia - PLAYBOARD
Poker News Views Gossip
Abby's Caribbean Cafe
Joanna Gaines Reveals Who Bought the 'Fixer Upper' Lake House and Her Favorite Features of the Milestone Project
Pull And Pay Middletown Ohio
Tri-State Dog Racing Results
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Sweeterthanolives
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Lincoln Financial Field Section 110
1084 Sadie Ridge Road, Clermont, FL 34715 - MLS# O6240905 - Coldwell Banker
Kino am Raschplatz - Vorschau
Classic Buttermilk Pancakes
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Ice Hockey Dboard
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
A look back at the history of the Capital One Tower
Alvin Isd Ixl
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Upgrading Fedora Linux to a New Release
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6368

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.