makita b 09298 invalcirkelzaagblad hout - Agri World (2024)

Description:

De Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout is een hoogwaardig gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het zagen van hout. Met dit invalcirkelzaagblad kunt u nauwkeurige zaagsnedes maken en moeiteloos door verschillende soorten hout zagen. Het is een veelzijdig gereedschap dat geschikt is voor zowel professioneel gebruik als voor doe-het-zelvers.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:

  • Merk: Makita
  • Type: Invalcirkelzaagblad
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor: Houtbewerking

Technische details:

  • Diameter: 190 mm
  • Asgat: 30 mm
  • Aantal tanden: 48
  • Tandvorm: Wisseltand
  • Snijdiepte: 66 mm
  • Maximale toerental: 5500 RPM

Productafmetingen:

  • Lengte: 190 mm
  • Breedte: 190 mm
  • Hoogte: 2 mm
  • Gewicht: 200 gram

Speciale kenmerken:

Het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout heeft een wisseltandvorm, wat zorgt voor een efficiënte zaagsnede. De 48 tanden zorgen voor een gladde afwerking en verminderen de kans op splintering. Het blad is gemaakt van hoogwaardig hout en is ontworpen voor langdurig gebruik.

Voordelen voor de gebruiker:

  • Nauwkeurige zaagsnedes: Dankzij het invalcirkelzaagblad kunt u precieze zaagsnedes maken in verschillende houtsoorten.
  • Efficiënte zaagsnede: De wisseltandvorm zorgt voor een efficiënte zaagsnede, waardoor u snel en gemakkelijk door het hout kunt zagen.
  • Gladde afwerking: De 48 tanden zorgen voor een gladde afwerking en verminderen de kans op splintering.
  • Duurzaamheid: Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een langdurige levensduur van het invalcirkelzaagblad.

Nadelen:

Een mogelijk nadeel van de Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout is dat het specifiek is ontworpen voor het zagen van hout en niet geschikt is voor andere materialen zoals metaal of kunststof. Het is daarom belangrijk om het blad alleen te gebruiken waarvoor het bedoeld is.

Accessoires:

Bij de Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout worden geen accessoires meegeleverd. Het is echter mogelijk om accessoires zoals zaaggeleiders en beschermingsmiddelen apart aan te schaffen om de veiligheid en nauwkeurigheid van het zagen te vergroten.

Gebruikershandleiding:

De gebruikershandleiding van de Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout wordt meegeleverd bij de aankoop van het product. In de handleiding vindt u gedetailleerde instructies over het juiste gebruik, het monteren en demonteren van het invalcirkelzaagblad, en tips voor het onderhoud.

Onderhoud:

Om de levensduur van het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout te verlengen, is het belangrijk om regelmatig het zaagblad schoon te maken en te controleren op eventuele beschadigingen. Het wordt aanbevolen om het blad na gebruik op te bergen in een beschermende hoes of doos om beschadigingen te voorkomen.

Wat zit er in de doos?

  • 1x Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout

Voor wie is het het meest geschikt?

Het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout is het meest geschikt voor zowel professionele houtbewerkers als doe-het-zelvers die nauwkeurige zaagsnedes willen maken in verschillende houtsoorten. Het kan worden gebruikt voor diverse projecten, zoals het zagen van planken, balken, en meubelonderdelen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding?

Ja, de Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een hoogwaardig product dat duurzaamheid, nauwkeurigheid en efficiëntie combineert. Hoewel het misschien iets duurder is dan andere invalcirkelzaagbladen op de markt, biedt het blad uitstekende prestaties en gaat het lang mee.

Merkinformatie:

Makita is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve gereedschappen. Het bedrijf produceert een breed scala aan elektrisch gereedschap en accessoires voor professioneel en huishoudelijk gebruik. Makita streeft naar innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid in al hun producten.

Samenvatting:

Het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout is een hoogwaardig gereedschap dat nauwkeurige zaagsnedes biedt in verschillende houtsoorten. Met de wisseltandvorm en 48 tanden zorgt het blad voor een efficiënte zaagsnede en een gladde afwerking. Het is geschikt voor zowel professionele houtbewerkers als doe-het-zelvers en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review:

Ik heb de Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout enkele weken geleden gekocht en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het blad maakt nauwkeurige zaagsnedes en zorgt voor een gladde afwerking. Ik heb het gebruikt voor verschillende houtprojecten en het heeft altijd uitstekende resultaten geleverd. Het blad is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een goede investering is. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere houtbewerkers.

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout gebruiken voor het zagen van metaal?

Nee, het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout is specifiek ontworpen voor het zagen van hout en is niet geschikt voor het zagen van metaal. Gebruik het blad alleen waarvoor het bedoeld is om de beste resultaten te behalen.

2. Kan ik het invalcirkelzaagblad gebruiken met een andere zaagmachine?

Ja, het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout heeft een asgat van 30 mm, wat standaard is voor de meeste zaagmachines. Controleer echter altijd de specificaties van uw zaagmachine om er zeker van te zijn dat het blad compatibel is.

3. Hoe lang gaat het invalcirkelzaagblad mee?

De levensduur van het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik, de materialen die u zaagt en de onderhoudsmaatregelen die u neemt. Met de juiste zorg en regelmatig onderhoud kan het blad echter lang meegaan.

Conclusie:

Het Makita B 09298 invalcirkelzaagblad hout is een uitstekend gereedschap voor nauwkeurig zagen in verschillende houtsoorten. Met zijn efficiënte zaagsnede, gladde afwerking en duurzaamheid biedt het blad vele voordelen voor zowel professionele houtbewerkers als doe-het-zelvers. Het is een goede investering voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig invalcirkelzaagblad.

makita b 09298 invalcirkelzaagblad hout - Agri World (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6257

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.